Tuesday, December 31, 2013

Salam..ke hadapan bakal2 customer sayang2 sekalian.. Di sini I ingin share something sket b4 urusan jual beli berlangsung ya..

First sekali, kalo nak tanya pasal harga barang ke nak pm ke inbox page fb ke emel tu..tolong lah for those Muslim bagi lah Salam.. Yes, I am Muslim.. For those non-muslim, u can say Hi, Hello or Whatever asalkan in a polite way.. bukan apa.. kadang2 terima pm inbox or emel ramai susah tol nak bagi salam.. So agak terkejut sket la bila dapat emel ke inbox ke terus tanya mcm nak serang2.. Kita ni manusia, even berurusan secara online, segala pertanyaan tetap akan dijawab oleh seorang hamba Allah yang namanya manusia juga, lain lah kalo dah setting bagi robot jawab secara auto kan. Maybe robot tu tak paham.. tapi bagi manusia, kadang2 terasa terkesan dengan nada pertanyaan tu.. Contohnya macam ni.. "Harga please?????????????" --> kalo mcm I, I baca pertanyaan ni macam marah sebab banyak sangat tanda soal tu.. Tak boleh ke kalo tanya tu tanya elok2 mcm ni.. " Salam. Harga berapa ye jam tu?" --> see..simple je kan..tak perlu nak tanda soal banyak2.. satu "?" pon org dah paham uols sedang bertanya..

Second, Bila berurusan secara online ni walaupon tak nampak muka batang idung bagai, tapi anggap macam kita tengah deal secara berdepan2..baru la feel sket.. Kalo cakap elok2 tak mustahil mintak diskaun tu inn sha Allah.. ni kadang2 nak beli barang tapi mcm nak marah2, daripada nak bagi murah terus tak bagi.. boleh mcm tu? yelah penjual pon manusia juga..saya pon pembeli online tegar juga..so bila nak berurusan tu kalo boleh dengan senang hati..ok. 

So setakat itu je la..sekadar berkongsi2 cerita.. Apa2 pon I mintak maaf pada sesiapa yang terasa ok. Jom sama2 beringat oke.. Peace~~,

Sila semak saiz anda sebelum order Genie Bra bez ni yeeeeee~~,

"Based on Hygiene law this product may not be exchanged or refunded.
Hygiene law is applicable to all retailers selling underwear or undergarments and is common knowledge that any item purchased is not exchangeable or refundable due to this applicable law."

For latest entry please click here dearie =')
http://blossomlishashop.blogspot.com/2014/03/genie-bra-murah-vs-genie-bra-mahal.html


Genie Bra Pack of 3
Set A - Nude, Black and White 
Set B - Ocean Blue, Dark PinkPurple 


Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
operation hour : 8.30 am - 5.00pm (Mon-Friday)
Sila scroll ke bawah untuk mengisi borang pesanan~

thanks

Hey ladies! . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates