Genie Bra Size - Sticky Post

Salam..ke hadapan bakal2 customer sayang2 sekalian.. Di sini I ingin share something sket b4 urusan jual beli berlangsung ya..

First sekali, kalo nak tanya pasal harga barang ke nak pm ke inbox page fb ke emel tu..tolong lah for those Muslim bagi lah Salam.. Yes, I am Muslim.. For those non-muslim, u can say Hi, Hello or Whatever asalkan in a polite way.. bukan apa.. kadang2 terima pm inbox or emel ramai susah tol nak bagi salam.. So agak terkejut sket la bila dapat emel ke inbox ke terus tanya mcm nak serang2.. Kita ni manusia, even berurusan secara online, segala pertanyaan tetap akan dijawab oleh seorang hamba Allah yang namanya manusia juga, lain lah kalo dah setting bagi robot jawab secara auto kan. Maybe robot tu tak paham.. tapi bagi manusia, kadang2 terasa terkesan dengan nada pertanyaan tu.. Contohnya macam ni.. "Harga please?????????????" --> kalo mcm I, I baca pertanyaan ni macam marah sebab banyak sangat tanda soal tu.. Tak boleh ke kalo tanya tu tanya elok2 mcm ni.. " Salam. Harga berapa ye jam tu?" --> see..simple je kan..tak perlu nak tanda soal banyak2.. satu "?" pon org dah paham uols sedang bertanya..

Second, Bila berurusan secara online ni walaupon tak nampak muka batang idung bagai, tapi anggap macam kita tengah deal secara berdepan2..baru la feel sket.. Kalo cakap elok2 tak mustahil mintak diskaun tu inn sha Allah.. ni kadang2 nak beli barang tapi mcm nak marah2, daripada nak bagi murah terus tak bagi.. boleh mcm tu? yelah penjual pon manusia juga..saya pon pembeli online tegar juga..so bila nak berurusan tu kalo boleh dengan senang hati..ok. 

So setakat itu je la..sekadar berkongsi2 cerita.. Apa2 pon I mintak maaf pada sesiapa yang terasa ok. Jom sama2 beringat oke.. Peace~~,

Sila semak saiz anda sebelum order Genie Bra bez ni yeeeeee~~,

"Based on Hygiene law this product may not be exchanged or refunded.
Hygiene law is applicable to all retailers selling underwear or undergarments and is common knowledge that any item purchased is not exchangeable or refundable due to this applicable law."

For latest entry please click here dearie =')
http://blossomlishashop.blogspot.com/2014/03/genie-bra-murah-vs-genie-bra-mahal.html


Genie Bra Pack of 3
Set A - Nude, Black and White 
Set B - Ocean Blue, Dark PinkPurple 


Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
operation hour : 8.30 am - 5.00pm (Mon-Friday)
Sila scroll ke bawah untuk mengisi borang pesanan~

STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages