Genie Bra Murah vs Genie Bra Mahal... Pilihan Anda?

Salam..hye dearie.. dah lama I nak share pasal benda ni tapi kekangan masa sangat2 lah jealous dengan I.. huhu.. I dapat banyak emel serta pm pertanyaan mengenai perbezaan Genie Bra harga yang murah dan mahal ni.. Rata-rata ramai tanya apa perbezaannya..huhu.. Yelah, benda selesa, sedap..ramai yang pakai and puji so ramai jugaklah nak try pakai jugak kan.. dan dalam masa yang sama, ramai lah jugak yang buat or jual main tangkap muat je tak kira kualiti... hmmmm.......... oklah since ramai yang bertanya ni I nak cerita benda sebenaqnya ok.. so lepas ni terpulanglah..tepuk dada tanya buah dada nak pakai yang mahal ke yang murah...heeeeeeeee.....

Apa yang anda perlu taw?
1. Terdapat 50 lebih kilang membuat pakaian dalam seperti Genie Bra di China..
2. Hanya segelintir kilang sahaja yang betul2 buat mengikut spesifikasi original (OEM). Selebihnya adalah HAMPEH!
3. Admin telah mendapatkan 12 sampel Genie Bra daripada kilang-kilang yang berlainan dan Genie Bra yang I pilih untuk jual di Blossom Lisha Shop adalah YANG TERBAIK serta telah menepati ciri-ciri kualiti original.
4. Harga yang sepatutnya I pasarkan adalah RM90 sekotak TETAPI kami di Blossom Lisha Shop tidak memikirkan untung berlipat ganda kerana kami juga pengguna seperti anda! Cukuplah sekadar cukup makan dan stok baru keluar masuk always..

Ni beza antara yang MURAH dan MAHAL BERKUALITI~

MAHAL & BERKUALITI
1. Band lebih LEBAR
2. Band lebih TEGANG
3. Band lebih TAHAN
4. Band lebih LEMBUT
5. Padding lebih KERAS & TEBAL-->tidak mudah renyuk sekiranya tidak sengaja basuh menggunakan cucian mesin tanpa memasukkan ke dalam karung.
6. Jahitan lebih KEMAS
7. TAHAN LAMA, sekurang-kurangnya setahun cucian. -->I punya dah 2 tahun =')

MURAH
1. Band nipis --> ada yang senipis inner baju!
2. Band cepat memeri
3. Jahitan tidak kemas
4. Pad nipis sangat-sangat. Mudah renyuk sekiranya terlupa untuk membuka ketika cucian mesin.
5. Warna yang cepat luntur
6. Harga yang terlalu murah untuk 3 helai bra
7. Mudah menjadi longgar selepas 5-6 kali cucian

Rata-rata pelanggan kami 97% memilih yang BERKUALITI sebab LEBIH SELESA dan TAHAN LEBIH LAMA.. Kami tidak simpan stok yang murah kerana tidak ramai yang gemarkannya.
Kalo anda jenis tidak kisah dan bersedia untuk pakai yang murah kami boleh order dan tunggu dalam masa 2 minggu untuk sampai. Yang BERKUALITI  boleh hantar bila-bila saja sekiranya masih ada stok.

Alhamdulillah ramai pelanggan kami telah repeat order berkali2 samada bagi diri sendiri mahupun sahabat handai! Terima kasih kerana mempercayai Blossom Lisha Shop - Hanya yang berkualiti sahaja di jual di sini!

-admin-
Super Admin a.k.a Super Mommy 

ヽ(^o^)ノ

 

**Harap maaf terpaksa delete pic model posing.**
















Genie Bra Pack of 3


**Sila emel/pm inbox page untuk harga terkini**

Sila pm untuk dapatkan harga terkini sempena jualan hujung tahun~


Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
http://www.facebook.com/messages/BlossomLishaShop
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
operation hour : 8.30 am - 5.00pm (Mon-Friday)

**peringatan..kalo ada masa sila baca entry ini..

STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages