Tuesday, March 25, 2014

Salam..hye dearie.. dah lama I nak share pasal benda ni tapi kekangan masa sangat2 lah jealous dengan I.. huhu.. I dapat banyak emel serta pm pertanyaan mengenai perbezaan Genie Bra harga yang murah dan mahal ni.. Rata-rata ramai tanya apa perbezaannya..huhu.. Yelah, benda selesa, sedap..ramai yang pakai and puji so ramai jugaklah nak try pakai jugak kan.. dan dalam masa yang sama, ramai lah jugak yang buat or jual main tangkap muat je tak kira kualiti... hmmmm.......... oklah since ramai yang bertanya ni I nak cerita benda sebenaqnya ok.. so lepas ni terpulanglah..tepuk dada tanya buah dada nak pakai yang mahal ke yang murah...heeeeeeeee.....

Apa yang anda perlu taw?
1. Terdapat 50 lebih kilang membuat pakaian dalam seperti Genie Bra di China..
2. Hanya segelintir kilang sahaja yang betul2 buat mengikut spesifikasi original (OEM). Selebihnya adalah HAMPEH!
3. Admin telah mendapatkan 12 sampel Genie Bra daripada kilang-kilang yang berlainan dan Genie Bra yang I pilih untuk jual di Blossom Lisha Shop adalah YANG TERBAIK serta telah menepati ciri-ciri kualiti original.
4. Harga yang sepatutnya I pasarkan adalah RM90 sekotak TETAPI kami di Blossom Lisha Shop tidak memikirkan untung berlipat ganda kerana kami juga pengguna seperti anda! Cukuplah sekadar cukup makan dan stok baru keluar masuk always..

Ni beza antara yang MURAH dan MAHAL BERKUALITI~

MAHAL & BERKUALITI
1. Band lebih LEBAR
2. Band lebih TEGANG
3. Band lebih TAHAN
4. Band lebih LEMBUT
5. Padding lebih KERAS & TEBAL-->tidak mudah renyuk sekiranya tidak sengaja basuh menggunakan cucian mesin tanpa memasukkan ke dalam karung.
6. Jahitan lebih KEMAS
7. TAHAN LAMA, sekurang-kurangnya setahun cucian. -->I punya dah 2 tahun =')

MURAH
1. Band nipis --> ada yang senipis inner baju!
2. Band cepat memeri
3. Jahitan tidak kemas
4. Pad nipis sangat-sangat. Mudah renyuk sekiranya terlupa untuk membuka ketika cucian mesin.
5. Warna yang cepat luntur
6. Harga yang terlalu murah untuk 3 helai bra
7. Mudah menjadi longgar selepas 5-6 kali cucian

Rata-rata pelanggan kami 97% memilih yang BERKUALITI sebab LEBIH SELESA dan TAHAN LEBIH LAMA.. Kami tidak simpan stok yang murah kerana tidak ramai yang gemarkannya.
Kalo anda jenis tidak kisah dan bersedia untuk pakai yang murah kami boleh order dan tunggu dalam masa 2 minggu untuk sampai. Yang BERKUALITI  boleh hantar bila-bila saja sekiranya masih ada stok.

Alhamdulillah ramai pelanggan kami telah repeat order berkali2 samada bagi diri sendiri mahupun sahabat handai! Terima kasih kerana mempercayai Blossom Lisha Shop - Hanya yang berkualiti sahaja di jual di sini!

-admin-
Super Admin a.k.a Super Mommy 

ヽ(^o^)ノ

 

**Harap maaf terpaksa delete pic model posing.**
















Genie Bra Pack of 3


**Sila emel/pm inbox page untuk harga terkini**

Sila pm untuk dapatkan harga terkini sempena jualan hujung tahun~


Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
http://www.facebook.com/messages/BlossomLishaShop
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
operation hour : 8.30 am - 5.00pm (Mon-Friday)

**peringatan..kalo ada masa sila baca entry ini..

1 comments:

thanks

Hey ladies! . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates