FLASHCARD WITH FREE MARKER

FLASHCARD WITH MARKER -
(Boleh TULIS dan PADAM dengan hanya menggunakan tisu sahaja!)
==========================
Boleh Tulis dan padam! FREE 3 Marker & buku aktiviti Upin-Ipin, bestnya! 3 in 1 flashcard..anak anak belajar mengenal alif ba ta, mengenal abc, mengenal 123..
lagi best anak boleh belajar menulis dgn marker yg diberi tulis atas flashcard dan padam...anak anak mesti suka.Ada garis putus untuk anak ikut, .Abjad besar dan warna terang, kanak-kanak mesti suka!

Testimoni Puan Sarah: saya dah guna untuk 3 anak anak saya..saya gunakan untuk baby saya Atirah 10bulan imbaskan pada dia, baby saya juga boleh gigit, xkoyak, kertas keras dan kalis air, boleh juga tampal kat dinding, anak saya yg umur 2tahun 10bulan dan umur 4tahun juga belajar menulis huruf atas flashcard ni dengan guna marker yg diberi..

1 SET MEGANDUNGI
======================
Kad Imbas jawi ada 18 kad,
Kad Imbas ABC ada 25 kad,
Kad Imbas nombor 123 ada 16 kad.
Semua kad bercetak depan dan belakang. kertas keras.boleh tulis dan padam atas kad..anak gigit pun tak mudah koyak,
FREE whiteboard water base marker untuk semua jenis flashcard & FREE Buku AKTIVITI Upin Ipin(***Selagi stok masih ada)
Saiz: 125mm x 87mm (flashcard)

PROMOSI Stok baru masuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



utk order terus pm http://www.facebook.com/messages/SmartBabyGarden
atau emel ke blossomlishashop@gmail.com

Flashcard with Marker
Flashcard with Free Marker


Flashcard with Free Marker
Flashcard with Free Marker

FREE GIFT Buku Aktiviti Upin-Ipin**while stocks last~

STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages