Friday, October 10, 2014

Salam..Tak salah nak berbisnes,tp kalo bleh jangan cedok copy writing org lain. Susah payah saya taip dan bg penerangan dkt blog tentang perbezaan Genie Bra mahal atau murah,manusia ni senang2 je copy and paste. Awak yg berniaga dlm pic ni betol2 ke pergi sendiri ke kilang di China tu utk menilai sampel sendiri?kalo awak dropship ke agen saya ke lain la cerita. kalo tak betol takpayah la nak copy cerita org lain.. a.p.t.b!
haishh..nak berniaga tp MALAS! takda idea,curi hak org lain,elok sangatlah tu. takpe lah, semoga sukses. Rezeki Allah di mana2 cuma cuba usaha sendiri ya next time~

*hati2 ya to all my customer. Setakat ni agen sy ramai jual offline sahaja ok. Pastikan yg terbaik dr kami...


Anda boleh tengok betapa senang manusia ni copy paste ayat dari blog I.. dia cuma edit2 sikit je.. APTB.. Lain kali usaha sendiri la yerk.. Kalo nak sukses kena rajin...bukan main cedoookkk je...

Manusia ni betol2 main copy je entry I yang ni..


Syabas2...




thanks

Hey ladies! . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates