Secret Skin White Kawaii Collagen

Dr Halina with SSWKC New packaging (kotak)

Old packaging



Salam.. hi dearie... I nak reveal something ni... Uols taw tak selama ni I memang adore sangat kulit Datin Dr Halina tu..ala..wife angkasawan negara kita ni... Kulit dia cantik, smooth n gebu sangat...... 

Huhu..I ingatkan beliau berhabis ribu riban la nak cantikkan kulit.. rupanya beliau makan Secret Skin White Kawaii Collagen ni untuk kecantikan dalaman dan luaran di samping menggunakan produk SKII!.. patutlah mabelesss gebu gebas....... Hehee...... I pon nak cantik gebu mcm beliau jugak... Apa lagi..jom sama2 cantik gebu mulus sayang2 sekalian!!!!!!

Bleh baca review Doc Halina kat sini dear
http://barelysupermommy.com/2013/12/27/self-love-notes/

**Kalo Dr sendiri tak ragu2 dengan produk ni..apakah maksudnya? maksudnya the best la dearie!


Rahsia Kecantikan dan Kehalusan Kulit Secantik Dr Halina (isteri kepada angkasawan negara)
Secret Skin White Kawaii Collagen 

 Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
 Kulit lembap dlm masa 1 hari..
 kulit halus dlm masa 1 hari..
 kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
 jerawat kecut dlm masa 3 hari..
 minyak berkurang dlm masa 5 hari..
 parut pudar dlm masa 7 hari..


Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi utk kulit anda??

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan
• Membuang toksin
• Sesuai untuk lelaki & wanita
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

HARGA KAMI BERPATUTAN
1 Jar/Kotak  ( mengandungi 60 paket untuk 2 bulan)
FREE Postage
FREE  Gift
**Sila pm inbox page atau emel untuk mendapatkan harga terkini**

Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
 do pm inbox fb page/pm email
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
fb: http://www.facebook.com/BlossomLishaShop







STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages