Nursing Baby in Public.. Alamak!!!!!! Terlupa Cangkuk.......

Pernah dak uols alami situasi mcm ni..

Menyusu baby in public..wearing nursing bra yang ada cangkuk tu..sambil dilitupi dengan poncho ke cover ke....pastu pas anak abeh nyusu..cepat2 tarik balik baju walhal terlupa nak cangkuk balik bra!

hehehe... i banyak kali la terlupa nak cangkuk balik bila pakai nursing bra a.k.a bra menyusu yang biasa ni.. Sedaq2 ja..ada point2 tertentu ternampak...nasib baik la pakai tudung..cover la sket.. kalo tak nampak plak timbul timbulan... sebab tu pas kejadian tak brapa nak di ingini tu.. I prefer pakai Genie Bra bila keluar ngan baby..tak kira lah pi travel ke..supermarket ke kedai ke..Tesco ke Giant ke...coz kadang2 tengah syok2 jalan2..dia reyau nak nenen.. Apa lagi..cari la kerusi ke port mana2 yg boleh duduk..pakai poncho..angkat baju..pastu selak je Genie Bra..senang... baby pon nak bernafas senang...pasai apa? pasai tak tersangkut dengan pad2 bagai or cangkuk2 tu.. Pas settle, tarik ja Genie Bra tu..da takyah dok cari cangkuk2 tu... Selesa amat..

Tak percaya?? Ce try...mesti nak pakai lagi~~,



Genie Bra Set B santek dak? =')

STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages