Tuesday, July 16, 2013

Pernah dak uols alami situasi mcm ni..

Menyusu baby in public..wearing nursing bra yang ada cangkuk tu..sambil dilitupi dengan poncho ke cover ke....pastu pas anak abeh nyusu..cepat2 tarik balik baju walhal terlupa nak cangkuk balik bra!

hehehe... i banyak kali la terlupa nak cangkuk balik bila pakai nursing bra a.k.a bra menyusu yang biasa ni.. Sedaq2 ja..ada point2 tertentu ternampak...nasib baik la pakai tudung..cover la sket.. kalo tak nampak plak timbul timbulan... sebab tu pas kejadian tak brapa nak di ingini tu.. I prefer pakai Genie Bra bila keluar ngan baby..tak kira lah pi travel ke..supermarket ke kedai ke..Tesco ke Giant ke...coz kadang2 tengah syok2 jalan2..dia reyau nak nenen.. Apa lagi..cari la kerusi ke port mana2 yg boleh duduk..pakai poncho..angkat baju..pastu selak je Genie Bra..senang... baby pon nak bernafas senang...pasai apa? pasai tak tersangkut dengan pad2 bagai or cangkuk2 tu.. Pas settle, tarik ja Genie Bra tu..da takyah dok cari cangkuk2 tu... Selesa amat..

Tak percaya?? Ce try...mesti nak pakai lagi~~,



Genie Bra Set B santek dak? =')

thanks

Hey ladies! . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates