Tuesday, May 23, 2017

Hi, sejak kebelakangan ni banyak lambakan produk baru di pasaran. Jenama2 baru mahupun rebranding. Isu produk bermerkuri pun sama naik. Kakak nak habaq 1 tips ni, jika anda pernah menggunakan produk timbang pukal bermerkuri dan telah insaf lalu tengah survey utk cari produk yg lebih selamat utk kulit muka uols yg mahal tiada tandingan tu, mula2 sila search nama produk tersebut di Google dulu ya..Kalo ranking pertama carian anda keluar url official cth http://www.marykay.com (seluruh dunia) or http://www.marykay.com.my(Malaysia) bermakna produk tersebut merupakan 'produk skincare' yg betul2 skincare yg sah dan selamat. Kalo anda google2 nama produk baru2 tapi yg keluar hanyalah pautan dari .blogspot.com or dr website yg tak berapa nak siap tu hati2 lah sebab 90% merupakan produk timbang pukal. Tambah2 sekarang ni modal bawah 1k pon boleh keluarkan jenama sendiri, ambik dr kilang pastu balik 'kilang' sendiri kononnya then tepek jenama sendiri. Mcm mana kakak taw? Sebab kakak ada kenal org kuat di sebalik 'kilang' tersebut.😎😎😂😂😂 Oh ya, di kilang tersebut tiada doktor, penyelidik yg sah ya.. ada yg cedok dgn sudu guna tangan je takda mesin2.😂

Jadilah pengguna yg bijak😍😘

#marykaysgpetani
#marykaykedah
#sungaipetani
#kedahan
#kedah
#bazaarpaknilprodukkecantikkan
#bajukurungbudak2017
#bajuraya2017

Cda 0194740520

thanks

Hey ladies! . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates