Thursday, January 26, 2017

Sebenarnya shaye malu sangat2 nak swafoto mahupun upload pic muka sendiri sahaja, tapi....shaye nak share kekecutan 'jer'=jerawat(tak boleh sebut kuat2 nanti dia tumbuh lagi) dkt tepi bibir,sekitar pipi selepas memakai dua produk MK sahaja khas utk treatment utk membaikpulih kulit selepas menggunakan shelf product(produk yg boleh didapati di Watsons, hypermarket, supermarket tu). Shelf product ni tak bahaya tapi still mengumpul minyak manakala produk timbang pukal yg sangat bahaya kerana 'peeling' kan kulit. Jadi bagi masalah kulit mcm shaye, utk merawatnya tak perlu pakai satu set lg. Shaye hanya pakai Botanical Cleanser F2 & Oil Free Gel Hydrating. Sebelum pakai shaye stop pakai cleanser lama,detoxkan muka dlm 2minggu dahulu kemudian baru pakai treatment set ni. Gambar before adalah hari Ahad lepas 22 Januari 2017, gambar after adalah gambar hari ini Khamis 26 Januari 2017. Swafoto diambil dgn menggunakan hp rakyat marhaen tanpa sebarang filter software . Sekian summary hari ini . ;) ;) ;)


Emel akak eh utk sebarang consultantPERCUMA  masalah kulit anda.. Kita akan rawat kulit uols supaya sihat dan lebih berkeyakinan =)

Cda Don
Beauty Consultant MK
Emel akak utk dapatkan nombor wassap
blossomlishashop@gmail.com















thanks

Hey ladies! . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates