Pertanyaan Mengenai Selamatkah SSWKC kepada DR HALINA~

http://barelysupermommy.com/2014/10/24/answering-your-sswk-questions/

Salam... hye..haaa...ni Doc Halina dah bagi jawapan ringkas padat bermutu tinggi dah...So sapa yang masih ragu2 lagi terpulang lah ye.. Ai sangat adore kecantikan kulit Doc Halina dari dulu lagi and now dah taw rahsianya..Aipon consume SSWKC lepas dapat tau DOC ambil SSWKC ni..dan memang benar dalam banyak2 supplemen collagen, SSWKC ni paling berkesan dengan Ai sampai dah jadi penjual dah.. Ai pun PENAGIH KOPI juga..takboleh tinggal dalam sehari! Alhamdulillah walaupun kuat minum kopi, Ai dapat kulit seperti yang diidamkan..kalo si penggemar kopi nak consume SSWKC ni juga dan dalam masa yang sama breastfeeding baby, bolehlah berhubung dengan Ai ye..dengan syarat jadi customer sy dulu.. muuahh..

Jika anda penggemar kopi dan amat sukar meninggalkannya TETAPI mahu consume juga SSWKC ni..Ai ada caranya.. Ai boleh guide anda hingga mendapat hasil yang berkesan..dengan syarat jadi customer Ai dulu ya..Lepas ni sebarang pertanyaan mengenai SSWKC tanpa sebarang pembelian saya taknak jawab dah pasal kecik hati bila bagi jawapan tapi tiada ucapan TERIMA KASIH langsung........Ai pun manusia jugak...

NI PROMOSI BULAN NI HINGGA DISEMBER 2014 * SEMENTARA STOK MASIH ADA**

Dapatkan stok terbaru Secret Skin White Kawaii Collagen dalam 1 set lengkap (set 100% Original):
√ 2 jar x 35 sachet (70 sachet utk 70 hari)
√ Free Gift sebotol pil SSWKC (berharga RM49 - 30 biji utk 30 hari).
√ Free Gift Serum Muka (berharga RM35)
√ Free Paper Bag
√ Flyers SSWKC
Harga? Best Price punye! Pm disini

www.facebook.com/BlossomLishaShop atau emel ke blossomlishashop@gmail.com







STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages