Secret Skin White Kawaii Collagen Original

AWAS!!!HATI2 DGN PRODUK TIRUAN!

Salam.. hi dear..wah lately ni ramaaiiii sangat pm tanya SSWKC yg ai jual ni ori ke tak... Of course la ori dear! Ai pun takmau tanggung risiko menipu pengguna dengan ambil set tiruan dan jual dengan harga jauuuhhh lebih murah...  kadang2 ada terjumpa harga di pasaran Rm100, RM120..........memang murah sangat.. modal ai lagi besar dari tu taw..so tak pasti la yg depa juai tu ori ke tak.. Tapi dengan Blossom Lisha Shop uols jangan risau... ai jual sebab I juga consume SSWKC ni sebab tu ai berani jamin ini ORIGINAL ok.. 








OK2.. untuk promosi bulan ni, ai ada 300 set sahaja yang mengandungi banyak FREE GIFT ni! Jom dapatkan sementara masih ada stok!



Ready Stock! Dapatkan stok terbaru Secret Skin White Kawaii Collagen dalam 1 set:
√ 2 jar x 35 sachet (70 sachet utk 70 hari)
√ Free Gift sebotol tablet SSWKC (berharga RM49 - 30 biji utk 30 hari).
√ Free Gift Krim Ibu Jerawat (berharga RM35)
√ Free Paper Bag
√ Flyers SSWKC
Harga? Best Price punye! Pastinya 100% Original!






Promosi bulan ini...banyak Free Gifts! Dapatkan sementara stok masih ada***


Sila pm inbox page to order
http://www.facebook.com/messages/BlossomLishaShop

 ***Ni lah wajah sebenar kulit ai ye..dan yang kat bawah tu pic tangan baby ai sendiri..






Miliki kulit secantik Dr Halina!
Hanya memerlukan duit 'maintenance' penjagaan luaran dalaman yg berpatutan utk Go Chantek!!
JIMAT DAN BERBALOI2!!!

To order :

pm inbox http://www.facebook.com/messages/BlossomLishaShop

RAMAI DAH ORDER DAN RASAKAN KESANNYA! ANDA BILA LG? JOM CANTIK SAMA2 SYG2 SEKALIAN 


READY STOCK!!!

Sambutan Terhangat di pasaran.
Kesan HEBAT, Harga JIMAT!!
Mengapa perlu bayar lebih untuk produk lain yang tidak berkesan?

☞ Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
☞ Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
☞ kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
☞ jerawat kecut dlm masa 3 hari..
☞ sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
☞ masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
☞ parut pudar dlm masa 7 hari..
☞ dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
☞ melawan kanser
☞ membuang toksin
☞ berfungsi utk cuci darah kotor
☞ kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
☞ memudarkan stretchmark
☞ mengembalikan kemerahan bibir
☞ menambah susu ibu
☞ memberi kecergasan badan
☞ menaikkan HB bg wanita hamil
☞ penawar pelbagai peyakit
☞ bagus utk dalaman wanita

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :
• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

=========================

Untuk pembelian sila pm
★ https://www.facebook.com/messages/BlossomLishaShop ★

blossomlishashop@gmail.com★★

STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages