Monday, December 2, 2013

Salam.. haa..tengok title tu.. ini memang bez! sangat bez hokeh I told u~ Panties yang ni actually lebih kurang macam High Waist Panties tapi yang ni tinggi sket ala2 girdle gitu.. Sesuai sangat kalo nak pakai kebaya ke kurung moden ke nak tutup buncit2 lemak2 spare part tu.. Kalo yang High Waist Panties tu I pakai everyday and every night sebab kainnya selesa and takda tulang. Yang Japanese Design Slimming Panties ni I pakai bila masa I merasakan perut I membuncit hehe jugak time I pakai baju kurung moden ke, fishtail ke untuk menampakkan perut kempis sebab panties ni 'up' kan bontot and cover lemak2 bawah breast tu....hehe.. lagi bez sebelum sarungkan panties ni sapu dulu losyen2 panas utk tolong bakar2 lemak2 tu..hehe..So, berminat nak try? Harga murah dari pasaran.. 










Japanese Design Slimming Panties
Colors available 
 Black, Red, Hot Pink, Light Pink, Dark Purple

**Sila pm inbox page atau emel untuk mendapatkan harga terkini**


Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
http://www.facebook.com/messages/BlossomLishaShop


**Harap maaf terpaksa delete pic model posing.**



thanks

Hey ladies! . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates