Japanese Design Slimming Panties | Super Extra High Waist Slimming Panties

Salam.. haa..tengok title tu.. ini memang bez! sangat bez hokeh I told u~ Panties yang ni actually lebih kurang macam High Waist Panties tapi yang ni tinggi sket ala2 girdle gitu.. Sesuai sangat kalo nak pakai kebaya ke kurung moden ke nak tutup buncit2 lemak2 spare part tu.. Kalo yang High Waist Panties tu I pakai everyday and every night sebab kainnya selesa and takda tulang. Yang Japanese Design Slimming Panties ni I pakai bila masa I merasakan perut I membuncit hehe jugak time I pakai baju kurung moden ke, fishtail ke untuk menampakkan perut kempis sebab panties ni 'up' kan bontot and cover lemak2 bawah breast tu....hehe.. lagi bez sebelum sarungkan panties ni sapu dulu losyen2 panas utk tolong bakar2 lemak2 tu..hehe..So, berminat nak try? Harga murah dari pasaran.. 










Japanese Design Slimming Panties
Colors available 
 Black, Red, Hot Pink, Light Pink, Dark Purple

**Sila pm inbox page atau emel untuk mendapatkan harga terkini**


Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
http://www.facebook.com/messages/BlossomLishaShop


**Harap maaf terpaksa delete pic model posing.**



STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages