Tuesday, July 2, 2013


Sedozen RM23

Seketol RM3


Dah try sabun ni?? I dah try masa berpantang last year.. memang bez..rasa keluaq ja daki2 ketegaq kat leher, celah paha n ketiak taw..hehe..taw2 ja lah kadang2 time pregnant, perubahan hormon membuatkan ketiak, celah paha n leher jadi itam berkilat! bila dah namanya hormon, secara autonya kesan itam2 tu akan hilang slowy.. So, bila tengok promo pasai sabun ni rasa nak try masa dalam pantang.. I pakai sabun ni sebagai medium untuk kembali cerah dan gebusss. heheheheh..Ternyata kebezannya.. ce try ce try \(><)/

p/s: tak dalam pantang pon leh guna.. anak buah gatai2 badan selalu tergaru2 lepas pakai sabun ni dah makin kurang kegatalan beliau.. n i'm still using this soap~~,

Harga : seketoi RM3
            sedozen RM23
            

#not include postage ya~

#open for order and pre-order
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
operation hour : 8.30 am - 5.00pm (Mon-Friday)

thanks

Hey ladies! . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates