Tuesday, July 9, 2013

Wah.....baca title kemain lagi hang eh! hehe.. I nak habaq ni.. dulu masa pregnant memang I dah start pakai nursing bra macam2 jenama..dari yang murah sampai la yg mahai..almaklum lah time tu nak pakai bra biasa yang berdawai, push up sana sini dah tak elok dah.. Lagi 2 minggu nak due, baru I berkenalan ngan Genie Bra ni...I beli la sekotak First time sarung pakai benda alah ni memang dah rasa selesa sangat2..tak gaduh nak bergelut dengan tali berbelit hape ke.. memang macam sport bra! tapi sport bra yang sedap.. pastu bila baby dah keluo..apa lagi, I teruskanlah ngan Genie Bra ni..siap beli baru lagi sekotak. Memang senang la bila baby nak menyusu direct.. takyah bukak cangkuk2 bagai.... selak je dari bawah..tak tersangkut,tak tertekan.. Dah setel tarik je ke bawah tutup balik..tak yah risau cangkuk masuk betoi ke dak.. Kalo pi travel lagiiiiiiiiii senanggggggggggggg..........selak je bra dari bawah cup dia tu..before tu cover la dulu ngan poncho ke pashmina ke nursing cover ke.. haiihhhh..taktaw nak habaq lagu mana dah mcm mana kebestan bra ni.. ce la try sendiri laling2 sayang!..

Ni set A ye dear

Genie Bra Pack of 3
Set A - Nude, Black and White 
Set B - Ocean Blue, Dark PinkPurple 

pm/email/inbox for the best price ever!

Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
operation hour : 8.30 am - 5.00pm (Mon-Friday)


thanks

Hey ladies! . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates