Genie Bra as a Nursing Bra?

Wah.....baca title kemain lagi hang eh! hehe.. I nak habaq ni.. dulu masa pregnant memang I dah start pakai nursing bra macam2 jenama..dari yang murah sampai la yg mahai..almaklum lah time tu nak pakai bra biasa yang berdawai, push up sana sini dah tak elok dah.. Lagi 2 minggu nak due, baru I berkenalan ngan Genie Bra ni...I beli la sekotak First time sarung pakai benda alah ni memang dah rasa selesa sangat2..tak gaduh nak bergelut dengan tali berbelit hape ke.. memang macam sport bra! tapi sport bra yang sedap.. pastu bila baby dah keluo..apa lagi, I teruskanlah ngan Genie Bra ni..siap beli baru lagi sekotak. Memang senang la bila baby nak menyusu direct.. takyah bukak cangkuk2 bagai.... selak je dari bawah..tak tersangkut,tak tertekan.. Dah setel tarik je ke bawah tutup balik..tak yah risau cangkuk masuk betoi ke dak.. Kalo pi travel lagiiiiiiiiii senanggggggggggggg..........selak je bra dari bawah cup dia tu..before tu cover la dulu ngan poncho ke pashmina ke nursing cover ke.. haiihhhh..taktaw nak habaq lagu mana dah mcm mana kebestan bra ni.. ce la try sendiri laling2 sayang!..

Ni set A ye dear

Genie Bra Pack of 3
Set A - Nude, Black and White 
Set B - Ocean Blue, Dark PinkPurple 

pm/email/inbox for the best price ever!

Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
operation hour : 8.30 am - 5.00pm (Mon-Friday)


STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages