Civic Rice Milk Cleanser Murah jer.. RM13 satu tiub!

1 tiub RM13



Haaaa...todia..harga kasi murah baq hang!... Pencuci muka ni pon sama gak bahan2 dia mcm sabun beras yang ketoi tu cuma beza dia yg ni dalam bentuk tiub.. I dah pakai pencuci muka ni lama dah.. Kalo macam I pakai seminggu sekali (sebab tak pakai mekap, pakai coz nak tanggal daki2 kesan2 bedak kat muka ja pon) dekat2 6 bulan baru nak abeh..hewhewhew..jimat2.. kotoran daki2 pon senang tanggal. Ada yang kata ni untuk muka ja..tapi I belasah ja pakai dari muka, ketiak, perut, leher......coz rasa bez ja sental2 ngan benda alah ni..Apa yang bez pasai pencuci muka Civic Rice Milk Cleanser ni..


  • Ada vitamin E
  • Ada kolagen
  • Wangi macam beras yang disangai dengai daun pandan
  • Kulit jadi anjal lantun2
  • Semestinya gebusss dan licinnnnn bak amoi siam~
Apa tunggu lagi...

Harga runtuh kami bagi........

1 tiub RM13


#not include postage ya darling~

#open for order and pre-order
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
operation hour : 8.30 am - 5.00pm (Mon-Friday)

STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages