Wednesday, July 10, 2013

Haa... pagi tadi I upload snap pic dari kotak Genie Bra cara2 nak basuh n handle with care bra ni.. Skang I nak bgtaw cara2 I handle my Genie Bra..

Cara2 nak basuh Genie Bra

1-Kalo rajin, bsuh guna tangan je.Rendam dlm air sabun,pehtu boh downy ka daia ka softlan ka bg wangi2 sket.pehtu sidai ler..
2-Kalo xbrapa nk rajin, beli karung@Bra Laundry Bag utk bsuh kain baju sensitip sentap yg bnyk juai kat Daiso tu,RM5 each,pehtu boh Genie Bra dlm tu.Kalo nak pad dia tahan lama,bukak dlu sblum bsuh.pad tu bsuh asing guna tangan. Tp aku xbukak pun pad tu! Basuh je skali suma!Hehehe

Selamat mencoba cuba cuba jaya!



Contoh Bra Laundry bag yg banyak dijual di Daiso or Kedai 5,6 hengget ada gak kot..
Pic credit to ebay.com


Genie Bra Pack of 3
Set A - Nude, Black and White 
Set B - Ocean Blue, Dark PinkPurple 

pm/email/inbox for the best price ever!

Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
operation hour : 8.30 am - 5.00pm (Mon-Friday)






thanks

Hey ladies! . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates