Cara2 Nak Cuci/Basuh Genie Bra Edisi Kedua

Haa... pagi tadi I upload snap pic dari kotak Genie Bra cara2 nak basuh n handle with care bra ni.. Skang I nak bgtaw cara2 I handle my Genie Bra..

Cara2 nak basuh Genie Bra

1-Kalo rajin, bsuh guna tangan je.Rendam dlm air sabun,pehtu boh downy ka daia ka softlan ka bg wangi2 sket.pehtu sidai ler..
2-Kalo xbrapa nk rajin, beli karung@Bra Laundry Bag utk bsuh kain baju sensitip sentap yg bnyk juai kat Daiso tu,RM5 each,pehtu boh Genie Bra dlm tu.Kalo nak pad dia tahan lama,bukak dlu sblum bsuh.pad tu bsuh asing guna tangan. Tp aku xbukak pun pad tu! Basuh je skali suma!Hehehe

Selamat mencoba cuba cuba jaya!



Contoh Bra Laundry bag yg banyak dijual di Daiso or Kedai 5,6 hengget ada gak kot..
Pic credit to ebay.com


Genie Bra Pack of 3
Set A - Nude, Black and White 
Set B - Ocean Blue, Dark PinkPurple 

pm/email/inbox for the best price ever!

Any enquiries plz contact me...cheers =')

#open for order and pre-order
Emel me: blossomlishashop@gmail.com
operation hour : 8.30 am - 5.00pm (Mon-Friday)






STICKY POST

ANNOUNCEMENT ~~, NO FUSSY AND BACKOUT BUYER PLEASE..


THIS IS A STICKY POST.. KINDLY SCROLL DOWN TO VIEW ALL PRODUCT =')


Salam.. hye dearie.. Sorry if I reply email or mesej inbox lambat sket coz kekangan masa.. Blog pon jarang2 update tp jangan risau bisnes still on.. Kalo nak tau update terkini bleh view through fb page ya..







TQ dear for supporting.. Semoga dimurahkan rezeki dan May Allah bless u..


Pesanan Penaja
------------------------
1. Mohon maaf sekiranya order atau pertanyaan anda tidak dibalas dengan pantas kerana admin mempunyai kerja hakiki yang lain, bisnes ini adalah bisnes part-time.(selalunya aktif menjawab pada waktu malam). Terima kasih pada yang sabar menanti.

2. Mohon sekiranya anda ingin membuat pesanan atau pertanyaan mulakan dengan memberi salam dahulu bagi yang beragama Islam atau "Hai" or greeting yang proper bagi bukan Islam.

3. Sekiranya anda hanya suka2 ingin bertanya tanpa membuat sebarang pembelian, tolonglah jangan buang masa anda dan admin kerana kami ada banyak urusan nak diuruskan. Tolong hormati masa orang lain.

4. Urusan pengeposan hanya akan dilakukan pada setiap hari SELASA dan KHAMIS sahaja kerana pejabat pos terletak agak jauh dari kami jadi amatlah dihargai sekiranya anda dapat bersabar.

5. Sebarang pembayaran hendaklah dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya memmpunyai masalah sila beritahu admin supaya admin dapat reserved barang2 yang hendak dibeli. Alasan untuk tidak membuat pembayaran mestilah konkrit bukan sekadar janji kosong. Sekiranya terus diam tanpa seribu bahasa anda dianggap 'backout buyer', maka selepas itu sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Tolong bertimbang rasa kepada pembeli yang lain sekiranya anda telah membuat pesanan tetapi tidak jadi untuk membeli tolong inform admin supaya barang anda dapat di release kepada pembeli lain. Jangan diam seribu bahasa, mohon sensitiviti dari pihak anda.

Sekian dari admin,

Jadilah manusia yang bertamadun =p
Peace~~,


LoT oF LoVes,

-Super Admin a.k.a Super Mommy-


U Follow I Follow~

Google+ Followers

Pages